Carrer de Copèrnic, 34
Barcelona, 08021

CADET LLUIS

Llegeix les cròniques dels partits!

Arcs vs AEE Sadeta (29 de novembre 2019)

Segon partit a casa que el les noies del cadet escolar del Lluis jugava contra la AEE Sadeta.

Un partit que a priori pintava malament per l’alçada de les jugadores rivals. Les locals, en canvi, no es van arronsar i van fer com va dir el Johan Cruyff: “sortiu i gaudiu”.

La superioritat mostrada al primer set va ser apustuflant: contundents en el servei, fermes en atac i amb una actitud esplèndida en defensa. Les jugadores es tiraven a terra com si fossin gats i no deixaven que ni una sola pilota caigués la terra.

Fruit de la joventut, les locals al segon set en van confiar fent tots els errors que no s’havien comès al set anterior. Errors com rebre a la línia de fons saques curts i arribant tard a la recepció, atacant i assumint riscos innecessaris, pecant de gentils a la xarxa…Tot plegat va fer que es posés la igualada al marcador.

Al tercer set, el marcador va ser molt mes igualat que al set anterior. Els 2 equips van fallar molt menys de que portaven fallant als altres sets, els punts eren molt més llargs i la contundència en servei de l’equip rival va augmentar. La Ariadna Llorens va assumir el rol de Marc André Ter Stegen a la xarxa. No li passava ni una sola pilota i tota bola que tocava, canviant el xip de manera radical, va passar a culminar totes les pilotes dividides que ambdós equips tenien. Això va fer que Els Arcs s’adelantés al marcador i guanyes el tercer set sumant el primer punt del partit.

El quart set, de vida o mort pel AEE Sadeta, va caure de l’equip rival de manera igualadíssima, tot i que els errors en servei van propiciar la victòria del set per part de l’equip rival.

Com porta sent tendència en aquesta primera part de la temporada, el partit es decidia al tie-break, que lluny d’entrar amb por les noies del cadet de Lluis van fulminar a l’equip visitant. Una còpia del primer set, pocs errors no forçats i un punt més d’agresivitat en el servei van donar la victòria al Volei Els Arcs.

 

El 1x1

 

Carlota Bascón: Samuel Eto’o

Capaç de ser letal en atac, enormement eficient en servei i brillant en defensa. Actitud exemplar no deixant caure ni una sola pilota a terra.

 

Mar Solà: Ivan Rakitic

Distribuint el joc com vol, atenta però lenta en defensa i increible a la xarxa fent fintes com volia.

 

Julia Sola: Patrick Kluivert

Capaç de fallar un punt cantat però a la vegada treient la màgia a passejar per posar l’estadi de peu.

 

Clara Haro: Ansu Fati

Les seves sed d’anotar li van fer pendre, de vegades, riscos innecessaris. Va mostrar part el talent

 

Irene Vallsdemadella: Xavi Hernandez

Tranquilitat en estat pur. Capaç de no fallar una sola pilota en moments apretats i portant de bòlit a l’equip rival.

 

Sofia Gonzalez:Luis Suarez

Atacant nata. Contundet i resolutiva. De vegades sobrerevolucionada. Amb l’elegància de Leo Messi seria el jugador vital que el club necessita

 

Laia Pirla: Samuel Umtiti

Jugant be pel mig, no fallant ni un sol servei.

 

Ariadna Llorens: Victor Valdés

Anomenada coloquialment el Mur dels Arcs. El sostre de l’equip. En quant se li va dir que calia que jugués amb el ganivet entre les dents, així ho va fer.

 

Claudia Calvo: Sergi Busquets

Contundent en defensa però imprecisa en col·locació. És qüestió que refini les pilotes que reparteix per convertir-se en la jugadora qe tots esperem.

 

Paula Alcoba: Sergi Roberto

Cavalgant per la banda i donant carmels a les atacants per qe fessin el que vulguessin.