Carrer de Copèrnic, 34
Barcelona, 08021

CADET LLUIS

Llegeix les cròniques dels partits!

Arcs vs EA.Sadeta (31 gener 2020)

Divendres passat, les noies del cadet del Lluis s’enfrontaven a casa contra el A.E.Sadeta al segon partit de la segona fase.

Va ser una victòria a favor de les locals on el resultat del partit no evidencia el joc d’ambdós equips.

El primer set es va guanyar amb comoditat i semblava que seria una victòria per la via ràpida. La clau de l’èxit va ser els poquíssims errors que es van cometre durant el set.

 

La tendència al segon set va canviar radicalment. L’equip rival va millorar substancialment en ofensivitat i en defensa, fet que va provocar que a les noies del Arcs els hi costés més tancar cada punt. A més a més, el A.E.Sadeta va millorar molt el seu servei fet que va causar en les als errors de recepció i conseqüentment en atac. Això mateix, sumat a una taxa d’errors més elevada, van fer acabar posant la igualada al marcador amb un set per ambdós equips. 1-1 al marcador i no pintava be la cosa psicològicament parlant.

 

Els Arcs arribava al tercer set del partit anat de més a menys. Calia tornar a la senda del primer set per tornar a recuperar el joc mostrat i posar l’avantatge al marcador. Així va ser entre comentes. Les noies rivals van començar exactament igual que al set anterior no donant ni un punt per perdut, pujant molt el nivell de defensa i de recepció. Les locals però, donada la dificultat per tancar els punts van cometre molts errors no forçats, menys però que al set anterior. Finalment, el cadet dels Arcs no es va desinflar al final de set i van poder-lo tancar amb comoditat posant el 2-1 a favor al marcador.

 

Al quart i últim set, les noies del Lluis es van refer anímicament parlant i van començar a jugar còmodament com havien fet al primer set. La recepció va tornar a ser la que havia estat als 2 primers sets, cosa que va propiciar una millora en l’atac. Tot plegat va provocar que les rivals es desinflessin, deixant un marcador del quart set molt distant que o reflectia el que s’havia vist durant el partit.

3-1 i el cadet dels Arcs aconseguia a casa la seva segona victòria de dues possibles a la segona fase.

 

Jugadores destacades:

 

  • Ariadna Llorens: MARC ANDRÉ TER STEGEN. Premi Zamora del voleibol. Va deixar anar els punys a la xarxa rematant i bloquejant fent anar de bòlit al rival. No li passava ni una sola pilota. Letal al servei convertint-se en l’assegurança que l’equip més ho necessita.

 

  • Claudia Calvo: JAVIER MASCHERANO. No li queia ni una sola bola per molt difícil que fos i lluny que estigués. Que el punt semblava perdut? Allà estava la Claudia per desmentir-ho.

 

  • Irene Vallsmadella: ANSU FATI. El jove talent de l’equip va tenir una actuació espectacular impròpia d’una noia de la seva edat a la seva categoria.

 

  • Aina Verd: NEYMAR JR. La recent arribada va ser capaç de fer màgia per entrar pilotes que aparentment semblaven impossibles. Delicatessen a la xarxa, joga bonito al camp.

Arcs vs IPSE (14 desembre 2019)

Dissabte les noies del Cadet del Lluis s’enfrontaven contra l’escola IPSE, antic equip de 3 jugadores dels arcs, al que era el penúltim partit de la primera fase. Quart contra setè classificat. Si Els Arcs guanyava, mantenia vives les esperances d’un possible lideratge de grup; en cas contrari, aquestes opcioons s’esfumaven.

El partit va començar de manera còmode per les noies del Lluís, que en tot moment van mostrar-se sòlides amb el servei i l’atac. Es van cometre nombrosos errors d’atenció clarament visibles en el posicionament de la defensa. No obstant, aquests errors es van suplir trobant els forats de la defensa rival.

El segon set va començar de manera diametralment oposada als sets anteriors. Tot el que les rivals no havíen defensat al primer set ho van defensar al segon. No hi havia menera de que Els Arcs aconseguis trobar els forats de la seva defensa. Els punts costaven molt més de tancar i les visitants, fruit de la desesperació van cometre molts més errors no forçats que les locals. El marcador es va poder maquillar amb el servei de la Julia, que quan esta concentrada és imparable. Aixi l’escola IPSE posava l’igualada al marcador. 

El tercer i quart set però van ser una calca del primer amb una diferència: la Claudia es va crèixer en defensa i no va permetre que no li caigués ni una pilota. A la Mar la van batejar com la reina de la xarxa perquè es va inflar a fintes, la Jade va tenir un percentatge d’encert en atac apustuflant, la Clara i la Sofia van seguir mostrant el seu talent i la Laia i l’Ari eren dos autentics murs quan estaven devant. Finalment, la Carlota va mostrar unes de les seves millors cares amb l’atac i el servei.

Tot plegat, va fer que el Volei Els Arcs guanyés a l’escola IPSE per 3 sets a 1, deixant a tocar aquest proper divendres el lideratge de grup i el fet de ser un dels millors equps de la classificació global.

Moltes felicitats a totes! Amunt Els Arcs!

Arcs vs AEE Sadeta (29 de novembre 2019)

Segon partit a casa que el les noies del cadet escolar del Lluis jugava contra la AEE Sadeta.

Un partit que a priori pintava malament per l’alçada de les jugadores rivals. Les locals, en canvi, no es van arronsar i van fer com va dir el Johan Cruyff: “sortiu i gaudiu”.

La superioritat mostrada al primer set va ser apustuflant: contundents en el servei, fermes en atac i amb una actitud esplèndida en defensa. Les jugadores es tiraven a terra com si fossin gats i no deixaven que ni una sola pilota caigués la terra.

Fruit de la joventut, les locals al segon set en van confiar fent tots els errors que no s’havien comès al set anterior. Errors com rebre a la línia de fons saques curts i arribant tard a la recepció, atacant i assumint riscos innecessaris, pecant de gentils a la xarxa…Tot plegat va fer que es posés la igualada al marcador.

Al tercer set, el marcador va ser molt mes igualat que al set anterior. Els 2 equips van fallar molt menys de que portaven fallant als altres sets, els punts eren molt més llargs i la contundència en servei de l’equip rival va augmentar. La Ariadna Llorens va assumir el rol de Marc André Ter Stegen a la xarxa. No li passava ni una sola pilota i tota bola que tocava, canviant el xip de manera radical, va passar a culminar totes les pilotes dividides que ambdós equips tenien. Això va fer que Els Arcs s’adelantés al marcador i guanyes el tercer set sumant el primer punt del partit.

El quart set, de vida o mort pel AEE Sadeta, va caure de l’equip rival de manera igualadíssima, tot i que els errors en servei van propiciar la victòria del set per part de l’equip rival.

Com porta sent tendència en aquesta primera part de la temporada, el partit es decidia al tie-break, que lluny d’entrar amb por les noies del cadet de Lluis van fulminar a l’equip visitant. Una còpia del primer set, pocs errors no forçats i un punt més d’agresivitat en el servei van donar la victòria al Volei Els Arcs.

 

El 1x1

 

Carlota Bascón: Samuel Eto’o

Capaç de ser letal en atac, enormement eficient en servei i brillant en defensa. Actitud exemplar no deixant caure ni una sola pilota a terra.

 

Mar Solà: Ivan Rakitic

Distribuint el joc com vol, atenta però lenta en defensa i increible a la xarxa fent fintes com volia.

 

Julia Sola: Patrick Kluivert

Capaç de fallar un punt cantat però a la vegada treient la màgia a passejar per posar l’estadi de peu.

 

Clara Haro: Ansu Fati

Les seves sed d’anotar li van fer pendre, de vegades, riscos innecessaris. Va mostrar part el talent

 

Irene Vallsdemadella: Xavi Hernandez

Tranquilitat en estat pur. Capaç de no fallar una sola pilota en moments apretats i portant de bòlit a l’equip rival.

 

Sofia Gonzalez:Luis Suarez

Atacant nata. Contundet i resolutiva. De vegades sobrerevolucionada. Amb l’elegància de Leo Messi seria el jugador vital que el club necessita

 

Laia Pirla: Samuel Umtiti

Jugant be pel mig, no fallant ni un sol servei.

 

Ariadna Llorens: Victor Valdés

Anomenada coloquialment el Mur dels Arcs. El sostre de l’equip. En quant se li va dir que calia que jugués amb el ganivet entre les dents, així ho va fer.

 

Claudia Calvo: Sergi Busquets

Contundent en defensa però imprecisa en col·locació. És qüestió que refini les pilotes que reparteix per convertir-se en la jugadora qe tots esperem.

 

Paula Alcoba: Sergi Roberto

Cavalgant per la banda i donant carmels a les atacants per qe fessin el que vulguessin.