Carrer de Copèrnic, 34
Barcelona, 08021

HISTÒRIA

El nostre club neix l'any 2016 per la necessitat de federar els equips més grans de la secció de vòlei de l’Escola de Secundària Els Arcs. A la temporada 2017/2018 per facilitar la gestió, tots els equips de la secció i els federats es gestionen a través del Club, sempre col·laborant amb el projecte pedagògic de l’Escola de Secundària Els Arcs.

MISSIÓ

L’objectiu del club és posar a l’abast de tots els seus membres els mitjans per aprendre i millorar la pràctica del voleibol, col·laborant a l'hora en la seva formació com a persona a través de l’esport.

VALORS

“Sempre els jugadors primer”. En totes les decisions que prenem al club posem per davant dels èxits o interessos econòmics a TOTES les jugadores del club.

“La part essencial del vòlei és gaudir”. Per nosaltres una bona temporada és aquella on el màxim de jugadores han gaudit jugant a vòlei al seu equip. Per gaudir amb el vòlei és important el compromís i l’esforç de totes les jugadores.

“Fer les coses fàcils”. Sabem que el vòlei no és l’activitat principal de les jugadores i dels pares, per tant intentem tenir una normativa, horaris i funcionament molt fàcils.

FORMACIÓ EQUIPS

Després de molts anys de proves i errors aquest es el sistema que considerem més adient per fer els equips cada temporada:

Al maig obrim les inscripcions per a les jugadores del club, un cop sabem quantes continuaran perfilem la quantitat d’equips que tindrem per cada categoria. En cas que en alguna categoria faltin jugadores per completar els equips obrim les inscripcions a jugadores que no són del club. En el cas de les categories que per volum de jugadores hi hagi més d’un equip, a principi de temporada dividim a les jugadores d’aquella categoria en equips per nivell. Exemple: s’inscriuen del club 20 jugadores per la categoria juvenil, obrim 4 places per jugadores de fora del club i al principi de setembre dividim a les 24 jugadores en dos equips de 12.

QUOTES

Les quotes les podeu trobar al document Quadre Resum Categories 2019/2020. Alguns aspectes a tenir en compte:
• Sempre es paga un mes per avançat a principi de temporada o en el moment de fer l’inscripció les jugadores que no son del club.

• En cas de lesió superior a un mes, s’aplicarà un descompte del 20% de la quota en els mesos que duri la lesió. Perquè puguem aplicar el descompte ens heu d’avisar per correu electrònic (karel@voleiarcs.com) en el moment que el jugador porti un mes sense poder entrenar.

• Com sempre es paga un quota per avançat, al mes de juny no es cobra la quota.

PAUTES DE FUNCIONAMENT

 • Les jugadores han d’arribar puntuals als entrenaments i als partits.

• Sempre s’ha de tractar amb respecte als companys, rivals, àrbits i entrenadors. Es poden dir totes les coses amb respecte i moment oportú.

• El vòlei es un esport d’equip i en el moment de fer la inscripció les jugadores han de ser conscients de la responsabilitat que implica. NO POT PASSAR MAI que un partit s’hagi d’anul·lar perquè no hi ha prous jugadores.

• És obligatori als partits portar sempre l’equipació actual del Club de Vòlei Els Arcs.

• Totes les jugadores han de venir als entrenaments amb roba i calçat esportiu.

• En cas de no poder venir a un entrenament o partit s’ha d’avisar amb la màxima antelació possible.

• En un esport d’equip l’actitud de tots els jugadors és una peça clau perquè l’equip funcioni, És MOLT important venir als entrenaments amb bona actitud i ganes d’aprendre.

• L’assistència es una part molt important en un esport d’equip. Aquelles jugadores que faltin a més d’un 50% de l'activitat de manera injustificada perdran el dret a fer la preinscripció preferent per jugadores al mes de Maig i hauran de fer-la al Juny com la resta de noies que volen començar a jugar a Els Arcs. Perdran per tant el dret a tenir una plaça garantida de cara a l'any següent.