Carrer de Copèrnic, 34
Barcelona, 08021

JUVENIL 3a

Llegeix les cròniques dels partits!

1x1 Institut Montserrat vs Juvenil Axel (27 d'octubre 2019)

Diumenge el juvenil de tercera va fer de Tribunal Suprem: amb molt poquet vam treure el resultat que volíem (0-3). 

 

Daniela Rosales: Todoterreno - A la más polivalente del equipo le tocó jugar de colocadora y controló el ritmo del partido en todo momento.

 

Lara Ríos: CDR - Cap, Defensa i Recepció. La oposada no va tenir ocasió de brillar en atac però va sumar molt en la resta d’aspectes del joc, fins i tot en recepció.

 

Mar Font: 20/S - no va ser el dia que més ha destacat, però la seva omnipresència fa por als rivals encara que no toqui la pilota. 

 

Júlia González: Policia Nacional - jugant de central va destrossar tot el que se li va posar al davant. MVP del partit: imparable en bloqueig, en defensa i en atac, combinant remats amb fintes quan tocava.

 

Àneu Fortuny: Òmnium Cultural - és persona de pau, però a la que va començar a guanyar pilotes a la xarxa i a rematar amb mala llet, va aportar molt a l’equip. 

 

Júlia Humbert: Fairy - va torpedinar qualsevol intent de la defensa rival. Per molt que s’esforcèssin, la Júlia va fer el que li va donar la gana, fins i tot sumant les fintes al seu repertori de cops en atac. 

 

Clàudia Parés: Urna - va ser la sorpresa de la jornada, i va jugar el millor partit que li hem vist fins ara, tan en atac com en recepció. 

 

Helena Gassó: República - va una mica a la seva bola, però el seu talent innat, la seva agilitat i la seva alçada la fan única. Quan acabi d’arrencar serà espectacular.

 

Mariona Martínez: ANC - sempre ordenada. Va patir al primer set, però es va saber refer i va acabar liderant l’equip en recepció.

 

Joana Subirats: Resistència Civil - impecable en defensa, fins i tot amb el sol en contra. Va aixecar absolutament tot el que li va arribar, i va jugar el seu millor partit fins ara com a líbero.

Juvenil Axel vs Cerdanyola (1 desembre 2019)

Un viatge a Canàries de l’entrenador va impedir que el juvenil tingués crònica la setmana passada. Gràcies a la bona estona que ens van fer passar aquest diumenge, s’han guanyat tenir-ne una “extra” aquesta jornada.

 

La falta d’entrenaments de la setmana van passar factura i van provocar un inici de partit pèssim. El Cerdanyola ens va pintar la cara i ens va pegar una de les pallisses més grosses d’aquesta primera fase. Però aquest cop, poc a poc les noies d’Els Arcs es van anar activant en defensa i van aconseguir endur-se un ajustadíssim partit per 3 a 2. 

 

El més divertit de narrar: el final de partit. 12 iguals al marcador i se’n va la seva millor jugadora al saque. Ens fa un punt directe i demanem temps mort. 12-13. Estem en R5, i segurament la rece anirà malament: “Si canviem aquesta, guanyem el partit: la bona ja estarà darrere i no ens farà ni un punt més. Totes atentes per aconseguir aixecar una bona pilota a 4 o a 2 perquè puguem fer un remat en condicions. Júlia U, aguanta enrere si us plau per intentar agafar la pilota endavant!”.

Sortim al camp i la sacadora fa un saque encara millor i guanyen el punt. 12-14, dos punts de partit en contra. Pinta malament.

Torna a sacar la killer i es treu un missil de la màniga directe cap a la línia... Adéu al partit... NOO! La Júlia U treu un braç esquerre miraculós i inexplicablement aixeca la pilota. “Jo! Jo! Jo!” demana, i la Dani sense dubtar li dóna. Destrossa la diagonal llarga i fa embogir el pavelló del carrer Copèrnic. 

Lara al saque. Defensem i tornem a sortir per quatre amb la Júlia U: torna a tirarla al mateix lloc, però aquest cop l’agafa per baix... se n’anirà a la paret. Llàstima, hem estat a prop... NOO! Fa mig llufa i es queda dins el camp! 14 iguals!! Eufòria! El següent el tornem a defensar fàcil, tenim una free... i la rebenta la Mar! Punt de partit nostre. Saque de la Lara i.. fallen la finta! VICTÒRIA!!

 

Un final digne d’aquest gran equip que cada dia juga millor!

Més enllà de la decisiva, espectacular i bentornada Júlia U, i de l’espectacularitat en atac de la Mar, quatre destacadíssimes que van fer una feina impagable en defensa (no tan vistosa) per aconseguir aquesta victòria:

 

DANI: Txaikovsky. Concert de piano en re menor. Quin recital de bones decisions i de repartir joc. Magnífica no només en el joc sinó també en el contagi d’energia i alegria a les companyes.

 

JOANA: Obrint Pas. Va ser l’espurna que va activar l’equip en defensa, arribant a boles espectaculars que van fer canviar l’estat d’ànim de l’equip.

 

JÚLIA DESVALLS: Rosalía. Ni amb tota la Fuckin’ money (man) del món es podria pagar el tenir una jugadora així. Lluitadora en defensa i, sense tenir gran potència, capaç de fer punts atacant les pilotes sempre on toca.

 

LARA: Manel. Una lliçó de com pots ser indiscutible sense fer massa exhibició en atac... Es va convertir en imprescindible en el moment en que va començar a defensar com una màquina. Imbatible a l’hora d’agafar frees protegint l’entrada de la col•locadora.

LAS SALVADORAS  (13 d'octubre 2019)

Gran partido de las juveniles de 3a, LAS SALVADORAS dels Arcs! Nuestras chicas se impusieron a las de Cerdanyola en un partido muy disputado. 
El primer y segundo set fueron nuestros desde el principio y eso se reflejo en el resultado, 20-25 y 19-25 respectivamente, nuestras chicas estuvieron muy sólidas en defensa y en ataque. El tercer set lo perdimos 25-18 donde perdimos la constancia en el ataque y en la rece. El cuarto set lo ganamos, 21-25, con más maña que fuerza porque después de llevar 3 sets dándolo todo la estrategia se basó en ordenar la defensa y jugar con cabeza.
Jugadoras:
Dani, con el número 11, que decir de nuestra colocadora que repartió el juego de la mejor manera posible y llegó a todas y cada una de las bolas y hasta acabo gritando la Free y todo!
Mar Font, con el número 6, nuestra central lo dio todo, super sólida en bloqueo y muy eficaz en el remate, que tiemblen los otros equipos.
Julia Gonzalez, con el número 18, la central nos regaló unas "chapitas" directas al suelo dignas de Superliga.
Lara, con el número 19, una "apuesta" segura, esta opuesta es la estabilidad personificada, todo equipo querría una jugadora como ella.
Mireia, con el número 13, fue la jugadora estrella, esta chica tiene un remate que vale oro, pelota que tocaba pelota que era punto o complicación para el otro equipo. No cabe duda que puede llevarse el titulo de MVP del partido.
Joana, con el número 5, se estreno como libero de la mejor manera posible, que lectura tiene esta chica en defensa, quien quisiera...
Mariona, con el número 14, sin duda otra de las MVP del partido, se marcó un partidazo. Super sólida en recepción y muy atenta en defensa, solo podemos felicitarla por su gran aportación en el partido. 
Julia Desvalls, con el número 20, nuestra punta zurdita se marcó unas diagonales cortas que hicieron temblar al otro equipo.
Julia Umbert, con el número 7, que decir de esta chica... con esa potencia de remate y esa lectura y estabilidad en defensa solo ella podía acabar metiendo el último punto del partido.
Helena Gasso, con el número 17, se dejo el alma por su equipo.