Carrer de Copèrnic, 34
Barcelona, 08021

SÈNIOR 4a

Llegeix les cròniques dels partits!

CRÒNICA La Salle - Sènior   (15 desembre 2019)

Jornada complicada pel sènior! L’equip portava dues jornades seguides sense jugar partits i això es nota en el rendiment.

En aquest període hi ha hagut canvi dentrenador i les dinàmiques són diferents en molts aspectes, l’equip va caure derrotat en un emocionant i ajustat 3-2 a camp rival, tot hi així es va saber treballar molt dur en situacions força complicades a causa del bon atac de la punta forta de la Salle Bonanova, l’equip va treballar molt bé en recepció i en bloqueig però finalment el tie-break va acabar caient pel bàndol local.

 

Queden dues jornades on la classificació està molt ajustada, conseguirà l’equip assolir l’objectiu de quedar entre les 4 primeres? Elles estan treballant molt dur per aconseguir-ho i amb el vostre suport estem segurs que ho aconseguiràn.

Primer partit de la segona fase  (2 gener 2020)

Aquest cap de setmana tocava inici de la segona volta, una segona volta on es decideix tot, una segona volta emocionant i amb objectius bonics, amb una mirada directe a pujar de categoria!

Primer partit i primera derrota de l’equip però no totes les derrotes tenen el mateix gust, aquesta en va tenir un de molt dolç i positiu, l’equip va caure derrotat 0.3 contra un equip molt sòlid defensivament i amb moltes idees en atac, quan tenien l’oportunitat l’atac era dur i quan no l’ha tenien tiraven de recursos que les ajudava molt, el nostre sènior va fer el seu millor partit defensiu des de que la temporada ha començat, van aconseguir aixecar pilotes impossibles i vam estar molt ben colocades al camp i per tant molt sòlides defensivament.

3 sets estar molt ajustats però tots varen acabar caient pel costat de les nois de Sant Just, en alguns moments per errades en rotació de l’equip, i en d’altres per la qualitat tècnica de l’equip rival.

 

L’equip surt reforçat d’aquest primer partit, tant anímicament com de joc però haurà de seguir treballant dia a dia per poder fer-se un lloc en les primeres places per assolir aquest tant esperat objectiu de l’ascens.

CRÒNICA Sadeta - Sènior   (23 novembre 2019)

Les jugadores de Els Arcs jugaven contra la Sedeta -l'últim classificat-. Un partit sobre el paper fàcil... i precisament per això complicat. Les noies tenien a les seves col·locadores de viatge i -com que som més que un club- la Fran va pujar del planter a donar un cop de mà. L'inici va ser fred, amb errors per part dels dos equips però que els Arcs aconsegueix dominar gràcies a un bon servei. I arriba la patacada. Segon set perdut 25-9, i totes les pors per perdre uns punts vitals en la lluita per l'ascens. Però l'equip sap reaccionar amb cap i defensa i acaba el 3er set amb unes grans sensacions de cara al següent. I apareix Irene. L'oposada -fins aleshores amb poc protagonisme-, s'encarrega d'encarrilar la victòria liderant l'equip en atac amb un parcial de quatre remats seguits. Victòria al sarró i a treballar dur pel pròxim partit!