Carrer de Copèrnic, 34
Barcelona, 08021

JUVENIL PREFERENT RAMON

Llegeix les cròniques dels partits!

JORNADA 29

Perfiiiii!!!! Últim partit de la temporada i arriba aquesta primera victòria de la segona volta...ja ens mereixíem tots un partit així.
Partit que vam començar molt centrades i ordenades desplegant un gran joc, però massa errors en el nostre servei cosa que el rival va saber aprofitar i endur-se'n la primera manega.
Segon set impecable, vam estar encertadíssimes en tot, vam fallar pocs serveis i en atac molt intel·ligents aconseguint complicar la defensa rival en tot moment, donava gust veure com jugaven. Tercer set calcat al segon, però els nervis del final, per aconseguir el set que ens donava el primer punt, es van notar i fins que les rivals no van arribar a 23 no vam aconseguir nosaltres el punt 25 i contentíssimes per aconseguir aquest punt. Quart set poc a comentar, vam desaparèixer i les de la Sedeta no i així hu reflecteix el marcador (25-8). I arriba el tie-break amb una nirviada al damunt per poder aconseguir la primera victòria, però hi ha que dir que aquest nervis vam fer que ens impliquéssim  molt mes amb el joc i crec que aquesta concentració i joc en equip va fer que a la fi guanyàssim. Bravo noies!!!!!