Carrer de Copèrnic, 34
Barcelona, 08021

JUVENIL ESCOLAR MARTA

Llegeix les cròniques dels partits!

CRÒNICA RMSI - Juvenil Marta (dissabte 23)

El dissabte passat, les juvenils escolars es van enfrontar contra el Santa Isabel. 

 

Tot i que el resultat no va ser a favor nostre, les nostres juvenils estan millorant molt ràpid! 

 

Van començar el primer set amb molta energia, de fet semblava que ja era seu, però al final Santa Isabel es va posar les piles i va acabar fent un 3-0 

 

Si segueixen treballant així, aviat els hi arribarà la primera victòria! 

 

Molts ànims noies!!!

1x1 Jaume Balmes - Juvenil Marta

Lucia: no li te por al terra. Gràcies a les seves salvades de pilotes, casi impossibles, vam poder fer punts que ja donàvem per perduts! 

Ariana: el seu primer partit de la vida, encara que no ho sembles! La pilota de Volei i ella s’entenen perfectament a la pista! Arribarà ben lluny! 

Alba: amb unes ganes bojes de rematar... No totes anaven dins, però deixava anar el braç sense por. Va deixar al nostre rival amb la boca oberta! 

 

Paula: mare meva quins dits! D’una mala defensa, la Paula sense cap mena de dubte, es capaç de plantar la pilota a l’altre camp desde la línia de fons!

 

Laia: a la tercera va la vençuda. Li va tocar estar al mig de la pista amb el servei més fort del nostre contrincant, però ella, igual que la frase feta, la tercera va aixecar perfecte la bola per poder construir la jugada! 

 

Mariona i Martina: el “duo dinámico”. Les dues cadets del nostre equip no es senten intimidades per res ni per ningú! Dues peces clau en el camp gràcies a la estabilitat que aporten a l’equip! 

 

Alexandra: l’amulet de l’equip! El seu anell, tot i que no ens va dur a la victòria, va evitar que perdessim les ganes de seguir lluitant en tot moment!  

 

Blanca: peace and love. Si hi ha una persona que aporta més bon rotllo a l’equip, aquesta es la Blanca! 

 

Èlia: els estudis no han pogut amb ella!! Tot i tenir molts exàmens i no poder venir a entrenar el dilluns passat, l’èlia va poder treure tota la tensió acumulada de la setmana rematant sense parar! Esperem que tregui bones notes! 

 

Lola i Gwen: S’estrenen com a capitanes! Van sapiguer portar l’equip en tot moment. La Lola segura de si mateixa i la Gwen amb més ganes de jugar que mai!