Carrer de Copèrnic, 34
Barcelona, 08021

SÈNIOR B

Llegeix les cròniques dels partits!

JORNADA 29

El senior B s'imposa 3-0 al penúltim classificat

Aquest cap de setmana, el senior B s'acomiadava de la temporada enfrontant-se contra el penúltim classificat de la lliga regular, el CV Vilafranca.

Amb l'equip en quadro vam haver de contar amb l'ajut de la juvenil Sonia Bragulat que va jugar a la perfecció de la posició que se li va demanar. Cal remarcar també l'actitut de la Rita i la Carla, que van demolir el centre de la xarxa. Va haver de ser fins la darrera jornada que veiessim un servei de la Carla que recorrés casi el camp sencer!

El partit va començar amb un servei molt potent de la Sonia que va destrossar la recepció rival. Feia el que li donava la gana fins que se li va dir de jugar amb el servei per jugar també amb la recepció. No només ella sinó la Roser i la Rita, que van arriscar massa fins al punt de fallar el seu servei. La recepció nostra va anar de menys a més, pulint petits errors que es van veure al primer set i al segon van desaparèixer. La unió Rita-Roser va anar de menys a més també. La punta reconvertida no s'atrevia a sacar amb salt perquè deia que cap servei li entraria. Lluny d'estar en el cert, la jugadora va començar a sacar saltant fet que va destrossar la recepció rival. Els Arcs en canvi va contar tot el partit amb la contribució de la Bet, lider en defensa i recepció

Al tercer set, amb el partit casi llest per sentencia, es van cometre molts mes errors no forçats que en els 2 sets anteriors fruit d'estar distretes o poc concentrades en el joc. 

Això ens ha d'ensenyar que nosaltres no ens hem d'adaptar a nivell de joc de les rival sinó imposar-nos i demostrar en tot moment el nostre nivel de joc.

Finalment, Els Arcs va imposar-se al rival per 3 sets a 0 amb uns marcadors de 25-11, 25-12 i 25-16.

Cal felicitar a totes les jugadores per l'increible canvi i la inmensa millora que han fet. Només cal remontar-se al primer partit que es va disputar a l'octubre. Semblen unes altres jugadores. 

Agrair també la feina feta de l'Axel que va agafar el rol d'entrenador des del mes de març i que ha fet crèixer encara més aquestes jugadores. Va aconseguir fer-se seu en equip tot i que s'incorporava a meitat de temporada. Muchas gracias de corazón. 


Felicitats a totes!